ගැස්ම video Story කවුරුත් කන්න අකමැති කරවිල රසට උයාගමු….

කවුරුත් කන්න අකමැති කරවිල රසට උයාගමු….

2021 Jan 22

ගොඩක් දෙනෙක් කන්න අකමැතිම කෑමක් තමයි කරවිල. හැබැයි අද අපි කියලා දෙනවා තිත්ත නැතුව රසට කරවිල කරියක් හදාගන්නේ කොහොමද කියලා.

 

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍ය

කරවිල ග්‍රෑම් 250

උළුහාල් මේස හැඳි 1/2

මාළු මිරිස් 1

කොළ සහ රතු මිරිස් කරල් 3

බොම්බයි ලූනු 1

තක්කාලි ගෙඩි 2

සුදුළූණු බික් 10

කරපිංචා + රම්පේ

කහ මේසහැඳි 1/2

තුනපහ කුඩු මේසහැඳි 1

මිරිස් කුඩු මේසහැඳි 1

ලුණු මේසහැඳි 1 1/2

උකු පොල් කිරි කෝප්ප 1 1/2

පොල් කිරි කෝප්ප 1

 

සාදාගන්නා ආකාරය

මුලින්ම කරවිලවල ඇට ටික ඉවත් කරලා කෑලි වලට කපා ගන්න

පෑන් එකකට කපාගත් කරවිල ටිකයි, උළුහාල්, මාළු මිරිස්, අමු මිරිස්, සහ රතු මිරිස්, බොම්බයි ලූණු, තක්කාලි, සුදුළුණු, රම්පෙ කරපිංචා, කහ, තුනපහ, මිරිස් කුඩු, ලුණු සහ උකු පොල්කිරි ටික එකතු කරගන්න. ඊට පස්සේ සියල්ල හොඳින් මිශ්‍ර කරගෙන පියනෙන් වසා තැම්බෙන්න හරින්න.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here