2020 Dec 31
පොල් කිරි
හේසල් නට් ග්රෑම් 25
කොකෝ පවුඩර් තේ හැඳි 2
රටඉදි කෝප්ප 1/2
වැනිලා මේස හැඳි 1
මූස් එක සරසා ගන්න ගාගත්ත චොකලට් සහ හේසල් නට් හේසල්නට්
පොල්කිරි, කොකෝ පවුඩර්, රටඉදි, වැනිලා, එකට එකතු කරලා හොඳින් බ්ලෙන්ඩර් කරගන්න. සාදාගත් මූස් එක භාජනයකට එකතු කරලා ශීතකරගන්න . ඊට පස්සේ කෝප්පයකට මූස් වත්කරගෙන හේසල් නට් සහ ගාගත්ත චොකලට් වලින් සරසා ගන්න.